زندگی فرسایشی

یکی از عوامل اصلی اختلافات خانوادگی به این مربوط می شود که زن و مرد در زمان خواستگاری در مورد اعتقادات مذهبی و شدت رعایت آن از یکدیگر سوال نمی کنند.
عامل دیگر میزان ولخرجی فرد است که موقع خواستگاری فهمیدن ان بسیار سخت است.
و موضوع دیگر میزان توجه به ظاهر است.
شما می توانید همسر خود را از طبقه مرفه تر یا پایین تر از خود از نظر مالی انتخاب کنید ولی مهم این است که در این موضوعات با هم هماهنگ باشید.اینطور نیست که آدمهای پولدار همه اهل بریز و بپاش باشند. بعضاً خسیسهایی توشون پیدا میشه که آدمهای کم پول انگشت به دهن می مونند!
فرض کنید که مرد مذهبی و تعصبیه ولی زن در یک خانواده آزاد بزرگ شده و خیلی به حجاب مقید نیست. آخ که اینجور زندگیها چقدر فرسایشی و خسته کننده است. مرد کل زندگی باید مواظب زنش باشد تا حجابش را حفظ کند. پرده خونه را تاریک کند. لباسهای زیر خانمش را از دید دیگران دور کند و ... و هر بار که مرد رفتار زنش را اصلاح می کند به زمین و زمان ناسزا می گوید که چرا چنین زنی گیرش آمده است. اگر هم مرد قلدر و بزن بهادر باشد که زن را به زور مجبور به حفظ حجاب می کند و این موضوع عقده ای میشه توی دل زن و همیشه دنبال راهی برای آزاد شدن می گردد! ولی اگر هر دو هماهنگ باشند خیال طرف مقابل راحت است و هیچ دغدغه فکری از این لحاظ نخواهد داشت.
یا زنی که در زمینه خرج پول با شوهرش هماهنگ نیست. مثلاً زن دوست دارد مثل بقیه زنها لباسهای مد بپوشد و برای هر مراسمی یک لباس جدید بپوشد ولی مرد اینکار را ااسراف و غیر ضروری می داند. این موضوع هم می تواند باعث درگیریهای خانوادگی شود.
اصولاً مرد و زن باید در شدت توجه به ظاهر با هم هماهنگ باشند. شما چند درصد از حقوق ماهیانه تان را حاضرید برای روز مبادا ذخیره کنید؟ چند درصد را برای ظاهر خود، ظاهر خانه و ماشینتان حاضرید هزینه کنید؟ اگر شما به غیر از هزینه های زندگی، پول اندکی برایتان باقی بماند ترجیح می دهید با آن چکار کنید؟ لباس بخرید و لااقل شیک بپوشید؟ پیتزا بخورید؟ یا آن را ذخیره کنید؟چه ماشینی فکر می کنید برای شروع زندگی خوب باشد؟ اگر 50 میلیون تومان داشته باشید آنرا چگونه هزینه می کنید؟ پاسخ به این سوال می تواند شدت ولخرجی و عاقبت اندیشی فرد را به شما نشان دهد.